Centrale en decentrale satellieten

Centrale en decentrale satellieten

Bij een centraal schuim- en desinfectiesysteem worden er in de technische ruimte in het bedrijf een drukunit en schuimton geplaatst waarbij de chemicaliëndosering volledig door PLC gestuurd wordt. Van hieruit worden de producten door het ganse leidingnetwerk naar de verschillende aftakpunten gestuurd. In elke ruimte met aftakpunt kan men kiezen uit reiniging met schuim, desinfectie of spoelen. De dosering van de chemicaliën binnen dit centraal schuim- en desinfectiesysteem gebeurt in de technische ruimte.

Wanneer in het te reinigen bedrijf, er op verschillende plaatsen nood is een andere chemicaliëndosering en/of een andere chemicaliënsoort, is het aan te raden om te kiezen voor een decentraal schuim- en desinfectiesysteem. Het decentrale schuim- en desinfectiesysteem is een manueel afnamestation met 2 ingangen, respectievelijk spoelwater en perslucht. Hierbij wordt er via een hogedruk leidingnetwerk naar elke ruimte spoelwater en perslucht gebracht en kan via het decentraal schuim- en desinfectiesysteem gekozen worden om te spoelen, schuimen of desinfecteren, d.m.v. het openen van de verschillende kranen. De toepassing is mogelijk tussen 20 en 150 bar. 
Het is niet zo eenvoudig om een complex schuim- en desinfectiesysteem in een paar woorden uit te leggen. Er zijn immers zo veel verschillende factoren die meespelen in het maken van de juiste keuze. Daarom raden we u aan om contact met ons te nemen voor een professioneel advies bij het kiezen naar het voor u meest geschikte schuim- en desinfectiesysteem.

DiBO A

DiBO A

DiBO P

DiBO P

DiBO - TAR

DiBO - TAR

DiBO M-D

DiBO M-D

DiBO M-C

DiBO M-C

DiBO CAS 3PR

DiBO CAS 3PR

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Logo AT cleaner
  • Logo AT