PrimpTextra poetsdoeken structure

Productbeschrijving

Universele nonwovens met cellulose absorberen alle vloeistoffen. Tevens zijn de doeken uitermate geschikt voor het streeploos droog maken van oppervlaktes, in combinatie met alcohol of ontvetter. Universele nonwovens zijn gegarandeerd siliconenvrij en oplosmiddelenbestendig. De doeken zijn zo samengesteld dat ze water, watergedragen inkten, oliën en vetten kunnen absorberen.

   

AbsorptieSterkteZachtheidVolume
eigenschappeneigenschappeneigenschappeneigenschappeneigenschappeneigenschappeneigenschappeneigenschappeneigenschappeneigenschappeneigenschappeneigenschappeneigenschappeneigenschappeneigenschappeneigenschappeneigenschappeneigenschappeneigenschappeneigenschappen

                                                                              

Eigenschappen     

Goed absorberende en uitermate sterke doek zonder bindmiddel. PrimpTextra bevat nieuwe vezels, is pluisarm en krasvrij. De doek is zuur- en oplosmiddelenbestendig. Goed absorberende en uitermate sterke doek zonder bindmiddel. PrimpTextra bevat nieuwe vezels, is pluisarm en krasvrij. De doek is zuur- en oplosmiddelenbestendig.

 

PrimpTextra poetsdoeken structure zijn hygiënische poetsdoeken voorzien van een ruwe kant. Hierdoor zijn de poetsdoeken uitermate geschikt voor de opname van korrels. De blauwe PrimpTextra poetsdoeken zijn geschikt voor de voedingsindustrie.

 

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Logo AT cleaner
  • Logo AT